HTML

mellék zönge...

2010.06.20. 16:23 | Firecat | Szólj hozzá!

Az a zöld szemű szörny...

Én is szörny vagyok... egy zöldszemű álnok nő aki igen is félti a többi szempillát rebegtető álnok nőtől a párját. De ki ne tenné? De nem csak az az agyadra megyek féle féltékenység van. Nem hiszem.

Van a féltékeny nő aki okkal vagy oktalanul de a párja életét lesi, percről percre tudni szeretné hogy mi van vele, kivel beszél, mit csinál, miért csinálja, hogyan csinálja. Ez lehet egyfajta kényszer a félelem miatt hogy a többi pillarebegtető talán oda settenkedik a nagy ő-höz és már nem is csak mi leszünk neki. Vagy félelem a titkoktól, egy előző kapcsolat tapasztalata súgja, vagy a szörny bennünk hogy nem lehet benne bízni. De kérlek ha ketté teszed a combod neki akkor se bízol benne? Vagy erre lehet értelmes válasz hogy miért bízok benne annyira hogy legyen szex, de annyira nem hogy elhiggyem nem csal meg.

De van a féltékeny nő aki nem csak magával van baja. Aki elhiteti magával hogy nem ér annyit hogy szeressék hogy úgysincs férfi a földön aki úgy tisztelné hogy szerinte neki kijárna. Félelem a saját félelmeidtől. Annyira magával ragad ez az érzés, hogy keresed a jeleket benne hogy nem szeret, hogy magadat sosem látod szépnek, félsz a véleményétől amit rólad mondana, csak neked. Tulajdonképpen nem is ő rá vagy féltákeny hanem a nőkre akiket mini ruhában látsz helyes pasikkal, akiknek a szeme pillantásától a férfi már fut utána. Tuti ez a jó? Más részt ez a szörny lehet a gondoskodás jele is. Ha nem érdekelne hogy mi van vele, akkor te ezt miért várnád el? Ha érzi hogy nem érdekel téged akkor olyat csinál ami neki jó úgy hogy neked lehet nem tetszik.

Örökös csapda ez, sírással, sok bosszúsággal és a tervekkel melyeket annyiszor megszövünk és egyetlen szavától már mehet is a kész taktika a lomtárba...

A bejegyzés trackback címe:

https://firecat.blog.hu/api/trackback/id/tr902095851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása