HTML

Boldog az a karácsony...

2010.12.25. 10:22 | Firecat | Szólj hozzá!

 Minden gyerek arra vár, hogy karácsonykor teljesül az álom és megkapja a régóta áhított ajándékot, vagy az egész családot végre együtt láthatja. Hát ez nem mindenkinél van így. Az ajándékok vagy nem azok lesznek amiket mi akarunk, de attól még örülünk neki mert pont eltalálták hogy pluszba mit hagytunk ki a listáról. Vagy totális a káosz mert az ajándék semmit mondó, vagy egyáltalán nem látszik rajta hogy nekünk szánták... Pl.: egy ágynemű huzat nem igazán személyes ajándék.

 Akadnak ugye  a pluszba jól esők is. Amikor kapsz egy mechanikai dolgot ami többet tud mint az előző, vagy egy olyan ruha darab ami nagyon tetszett máson és te is megkaptad, persze egyedibben :D. Még hogy bonyolultak vagyunk mi gyerekek és semminek nem örülünk? Á, én ezt kétlem!

Tegnap este a Jézuska hirtelen anyára csukta az ajtót azzal a szöveggel hogy most hozza az ajándékokat. Csillogott a szeme a 2 kicsinek és tűkön ülve várták, hogy ne Hófehérkét nézzünk, hanem téphessük a felesleges csomagoló papírt az ajándékokról. A Jézuska végre elhúzta a belét és mint éhes farkas csorda vetettük magunkat a csomagokra. Néhol csalódottság volt egy-egy furcsa ajándék láttán, de a néhány másodperces boldogtalanságot feledtette a következő csodás ajándék. Pózoltunk kari fával, ajándékkal, vagy éppen abban, a lényeg az volt hogy megkaptuk a pluszokat és a listásokat is. Felnőtt lévén koccintottam anyával egy kupica Vadászmesterrel (fordítsd németre) és ettük az összetapasztóst. Punnyadtak voltunk, de a legkisebb családtag mint a tankok embertől emberig futott, húúúúúú-zott és mi csak röhögtünk a matrica efektjein is. El feküdtünk a tv előtt és rex legújabb kalandjaival szórakoztattuk magunkat. A házi sárkányt hamar elnyomta az álom, lehet a Jézuska sokat dolgoztatta, de mi az öcsémmel még egy kicsit bírtuk. Ki ki a sát szobájába vonulja harcolt az álmosság ellen. Én a szörny rt.-t néztem, majd a folytonos 'Boldog Karácsonyt!' Szöveget megunva a tvben, halkan és mozdulatlanul elpilledtem, mint a többi gyerek aki még hisz a Jézuskában, és azok is akik már tudják anya miért vonul el...

A bejegyzés trackback címe:

https://firecat.blog.hu/api/trackback/id/tr332538099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása