HTML

Okos döntés minden nap....

2010.10.11. 22:25 | Firecat | 4 komment

Szomorúság. Örömtelenség és sötét hangulatok jellemzik a Vörös Démon hangulatát. Ezek olyan mélyen gyökereznek bennem, hogy még az arckifejezésem is megváltozik. Hiába keresem a mosolyt. Mások vidámsága nem hat rám. Minél rosszabb az állapotom, annál kevésbé vagyok abban a helyzetben, hogy humoros megjegyzésekre reagáljak, sőt inkább még jobban magamba zuhanok a többiek vidámsága miatt.

Sírás. A Démon gyakran akarata ellenére hajlik a sírásra, még olyankor is, amikor ezt hónapok óta nem tette, sírásban tör ki vagy szívesen sírnak ha tudnak. Egyszer ezt gondoltam erről: „Reménytelenségemet mindig előre látom, ilyenkor ugyanis sírhatnékom támad.”

A reménytelenség a legtöbbször a Démonban megtalálható. Fogolynak érzem magam, és nem látok kiutat. A múltam csak elutasítás és szenvedés volt, a jelen gyötrelmes, és a sötét jövőben pedig nem látok  megoldást. Ma nem tudják bennem feléleszteni a reménység szikráját, a magamba fordulás egyre rosszabb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://firecat.blog.hu/api/trackback/id/tr982364100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katuci_18 2010.10.21. 19:55:12

szia Doma!
tudom,régen beszéltünk. Néha olvasgatom a blogodat..és most ahogy az utolsókat olvasom,komolyan kezdek aggódni érted.
Minden rendben?

Kata
(tudod,az egykori szobatárs)

Firecat 2010.10.22. 19:41:59

Szia persze megvagyok, csak vannak érdekes élményeim és hát látod nem mindig a pozitív fajtából. De ígérem lesz vidám blog is! Köszönöm a figyelmet! Nagyon jól esik egy Démonnak!

japanbirs 2010.10.23. 19:17:17

depi vagy lányom??? Hee? Anyád
süti beállítások módosítása